Vodoinstalaterske usluge predstavljaju sve vrste radova od obične zamene slavine ili samo gumice na slavinama, do postavke kompletne vodovodne mreže.

Najčešći razlozi koji nas primoravaju da pozovemo vodinstalatera jesu pucanje cevi ili neko zagušenje.

Šta će majstori koristiti od alata i od tehnika rada zavisi od procene i dijagnostike koju će izvršiti na terenu. Kao i u svakom poslu i ovde je veoma bitno pravilno ustanoviti u čemu je problem. Ako u obzir  uzmemo da posao rade ljudi sa iskustvom od preko 20 godina, stečenim na terenu i u praksi, onda se isti lako i rešava.

Vrlo često se dešava da je zbog hladnoće ili zbog nekog drugog oštećenja procurela vodovodna cev, mi takve probleme otklanjamo brzo i efikasno najsavremenijim alatima.


*Pucanje vodovodne cevi - veoma neprijatan problem.

Stojimo vam na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći. Dostupni smo 24h i po pozivu izlazimo na teren. Ova vrsta radova spade u hitne intervencije i ne može se odlagati.

Potredno je zatvoriti glavni dovod vode da bi se sprečilo dalje izlivanje. Popravka cevi se rešava varenjem ako su u pitanju metalne cevi ili njihovom zamenom ako je oštećenje veće, a kod plastičnih cevi vrši se zamena cevi i postavljanje novih.

*Montaža vodokotlića

Pokvaren vodokotlić je jedan od veoma čestih problema koji se ponekad dešava i ako je u pitanju vodokotlić relativno nove proizvodnje.

Najčešće dolazi do kvara celokupnog mehanizma ili do curenja vode. Neophodno je da u najkraćem roku pozovete vodoinstalaterakako bi problem bio što pre rešen i kako bi bila sprečena veća havarija. Važno je da popravku ili zamenu i montažu vodokotlića vrši iskusno lice.

*Ugradnja sanitarija

  • Montaža kade
  • Montaža bidea
  • Montaža svih vrsta vodokotlića
  • Montaža tuš kabine
  • Montaža svih vrsta baterija
  • Ugradnja umivaonika
  • Ugradnja sudopere
  • Montaža sifona

*Montaža bojlera

Vršimo montažu bojlera različitog kapaciteta i različitih modela. Radimo ugradnju i horizontalno i vertikalno postavljenih bojlerea.
Obzirom da je bojler veoma bitan za normalno funkcionisanje jednog domaćinstva, kako u kupatilu tako i u kuhinji, zbog toga montažu bojlera smatramo hitnom intervencijom i izlazimo na teren u najkraćem roku nakon primljenog poziva.
*Adaptacija kupatila

*Zamena i ugradnja vodovodne mreže

*Zamena i ugradnja kanalizacione mreže

*Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterske usluge VKB PROFI